Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Homeopátia, a szelíd gyógymód

2010.07.14. 13:48 - hugic

Akkor ismerkedtem meg vele, amikor pocakos lettem. Előtte azt sem tudtam, h eszik-e vagy isszák (közben kiderült, h mindkettő :-)).

Lévén Marcus eléggé fogékony a felső légúti megbetegedésekre, kerestem egy homeopata doktornőt a közelben, mivel az augusztusi bölcsi kezdésre szeretném Marci immunrendszerét megerősíteni. Amennyiben lehetséges méreganyagoktól mentes módon. Így jutott a választásom egy belgyógyász doktornőre, aki egyébként már csak, mint homeopata tevékenykedik.

A múlt héten sikerült összehoznunk egy időpontot. Majd két órát múlattunk nála. Marci hozta a nem túl nyugodt, jövő-menő, mindent ide-oda pakoló formáját. Nem áltatott a drnő, hosszabb folyamat lesz az immunerősítés annál, mint ahogy a bölcsi újranyit. Az "anamnézis felállításában" visszamentünk egészen a nagyszülők akut és egyéb megbetegedéseihez.

Végül egy kisebb vagyon kifizetése mellett, 6 db 200 ch-s miniatűr sulfur golyócskával távoztunk, melyből egyet ma sikerült begurítanom a mosogatóba, mialatt kettőt megpróbáltam kivadászni a tartályból. Érdekes egyébként, h két iciri-piciri golyócskát kell feloldani 200ml vízben, melyből mindösszesen egy kortyot kell meginni, a többit pedig kiönteni (állítólag, nem maga a golyó a lényeg, hanem a bevonat, ezért nem szükséges meginni az egész cucmákot). A kövi adagot mához 3 hétre kell kikeverni, majd a harmadikat 6 hét múlva (addig ugye pótolnom is kellene az elgurított darabot).

No, meglássuk mi lesz ebből.

A gasztroval nem haladunk. Nem idegesítem magam, ez a szemét TB vagy OEP, vagy nevezzük a nagy magyar eünek, úgysem fog segíteni (épp most írt egy kedves topiktársam, h a HP-ban - kedvenc khzam :S - 3 azaz HÁROM HÓNAP az előjegyzés az allergia vizsgálatra) ergo, a kötelező napidíj mellett vihetem majd továbbra is a tejmentes kaját a bölcsibe itthonról (márbocsánat, de lecsúszhatna egy sün minden kedves nem-együttműködő szakember végbelén).

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr792151343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása