Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Puszi

2010.04.19. 23:51 - hugic

Ma reggel búcsúzóul apájának puszit dobott. Szó szerint belepuszilt a tenyerébe, és már dobta is, vagy hatszor egymás után. Egyébként csudaklassz napunk volt ma, tele mókával és kacagással, ebéd után egy nagy pihenéssel. Na jó, az evéskultúrája még hagy némi csiszolnivalót maga után, de hát nem lehet minden tökéletes ;-) A gulyáslevesből kézzel ette ki a husit, répát, krumplit, az aranygaluskánál meg olyan fáradt volt, h inkább nem is kérte (vágjátok ugye, h nem veszett kárba az adagja? ;-))))) Délután szépen kisütött a nap és meleg is volt a levegő, így kimentünk az udvarra. Vacsinál már elég fáradt volt, így odahozta a párnát a konyhakőre és ledőlt mellém, még a vacsiját készítettem.

A popsilevegőztetős pelusnélküliség mind a kétszer "meghozta a gyümölcsét" :-( Először délután jött oda, h "mami, valami nem stimmel asszem, olyan nedves a nacim, meg mindenem (szemét lesütve mmmümmögött, határozottan az volt az érzésem, h ezt mondja). Aszittem megzabálom, olyan édes volt. Gyorsan lefürdettem és bepelusoztam. Másodjára a fürdő kövét locsolta fel, de az nem tűnt föl neki, mert akkor már nem volt rajta semmi (fürdi előtt). Azért jó lenne, ha mielőbb meggyógyulna a popsija, elég gáz ahogy most kinéz.

Egy mai jókedvű, délutánról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy régebbi fotó, mely jó ízlésről árulkodik ;-)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy régebbi, először ragadott tollat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a mai elfáradós, mikor odavackolta magát hozzám :-)))

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr491936001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása