Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Itt a zokni, hol a zokni?

2010.03.27. 21:32 - hugic

Hi-hi, ezt már nagyon régen meg akartam posztolni, mert tulképp nem friss az esemény. Mondhatni régen volt már, h egy időben mindennapos megoldatlan kérdés maradt. Aztán mikor elkezdett rendesen járni, akkor beruháztunk egy Liliputira és a kérdés megoldódott. Csakhogy, a minap a járókába kényszerült (ahová ugyebár cipő nélkül tettem be) mert rámjött a szapora és biztonságos teret kellett szereznem ennek az örökmozgó felfedezőnek, amíg én végzem a dolgom.

Szal kölök a járókába be. Mami a dolgára el. Mire visszaértem a pár zokninak "nyoma veszett". No nem nyom nélkül azért. Épp csak a gyerek lábairól tűnt el. Ebben egyébként kisbaba korában is nagymester volt. Ha jól emlékszem tettem is fel anno olyan képet, amin a zoknija annak tulajdonosától igen komoly távolságban alszik ;-)

Aki nem emlékezne:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenesetre a zokni szó jelentését igen hamar megtanulta, mert volt, h napokig mást sem hallott tőlem, csak a "hol a zoknid, Marcikám?" című kérdést. Pár nap után sűrűn nézett a meztelen lábaira kikerekedett szemekkel, majd még pár nap múlva már nyújtotta is a hiányolt ruhadarabot. 
Most már nem igazán érdekli, lehet a parázson is átfutna mezítláb :S

Akit érdekel a táncis videó, sikerült végre föltennem a "Marci táncol" posztba. Lehet visszalapozni ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr201873784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása