Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Bővül a szókincs

2010.02.17. 21:52 - hugic

A mai napon 2 - azaz kettő :-)))) - új szóval bővült a szókincse Marcusnak.

1. Gyeje - hozzá pluszban a kezével is hív, nyitogatja a tenyerét (nagyi tanítása mindkettő), hozzáteszem felállt a szőnyegről, rámnézett és így hívott játszani, ergo nem csak a levegőbe beszélt, hanem érti a szó jelentését.

2. Ige -  jelentése igen :-) nagyika megkérdezte, h szeretne-e beülni a járgányba és evvel juztalmazott minket a csodás 5letért a kisfiam.

A bölcsi c@r, mármint nekünk most éppen. Az Agresszívkismalac ma 3x egymás után pofozta le Marcit (olyan legyintés féle volt, de Marcus jól érezte, h ez bizony nem egy szeretetjelkép, lévén fel is nyüszögött!) Tele vagyok kétséggel és kérdéssel és nagyot fogok ma álmodni, h folytassuk-e ezt a nappali alvás nélküli, teljesen felborult napirendű, beszoktatásnak nevezett  ámokfutást :-((( Azért nagyon köszönöm a kedves pedagógus fórumozótársamnak, h szakított rám időt és meghallgatott, mikor ma felhívtam őt. A bölcs észrevételeket ma éjszaka fogom feldolgozni álmomban és próbálok valamiféle jó döntést hozni. Szurkoljatok plííííz.

Azért h pozitívan fejezzem be a posztot: a farsangi mulatságot egészen élvezte Marcus. Nem rohant el sikítva pölö, mikor megszólalt a hangos gitárzene és az aulát ellepte sok kis hercegnő, tündérkirálylány, nyuszika, méhecske, varázsló és katicabogár. Jött-ment, nézelődött. Mikor a végére nagyon elfáradt, felkéredzkedett az ölembe és a fejét a vállamra hajtva hallgattuk meg az utolsó dalt. Azóta is ez van a fejmben: "Jön a kocsi, most érkeztünk....".

Én meg érkeztetem magam most szépen az ágyikómba. Pá-pá :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr901767580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Móni-- 2010.02.18. 14:25:03

Engem komolyan felzaklatnak ezek a dolgok. Hogy sehogy nem lehet ezt megoldani bölcsiszinten? (Mondjuk én már a keksz/üccsi kapcsán padlót fogtam...) Várom, hova lyukadtál ki és mi lesz tovább...
süti beállítások módosítása