Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

A Süni csoport Pöttyöslabda tagja, alias Marci

2010.01.06. 07:48 - hugic

Voltunk hétfőn a bölcsiben. Aztán haza is jöttünk...

... a Süni csoport gondozónője ugyanis karácsony után megbetegedett és jan. 18-ig nem is lesz. Azért jól elbeszélgettünk a direktornővel többek közt az altatásról (mivel Marci még kétszer alszik egy nap), illetve az étkezésről a tejmentes étkezés biztosítása kapcsán.

A délelőtti alvást minden bizonnyal a babakocsiban oldják majd meg, a tízórai utáni levegőzés során. Végül is ha elég sokáig toligálják és nem állnak meg vele, akkor előbb-utóbb elalszik. Talán nem az évszázad megoldása, de jobb, mint a semmi. Sőt fennáll a két légy egy csapásra esete, mivel mindez a  friss levegőn történik majd.

Az étkezés lesz macerásabb. Ezek szerint a sok tejérzékeny gyerek közül, akik manapság születnek egy sincs a bölcsiben és nem is volt soha, mivel a bölcsivezető elég furán nézett rám, mikor informáltam a tejfehérje érzékenységről.
A reggeli ugye itthon még szopi és nem is nagyon akaródzik kiváltani. Így azt kértem, h mikor a törpiek reggeliznek adjanak Marcinak egy fél szelet ramas kenyeret kis darabokban és ellesz vele. Egy kis repeta a cici után talán nem árt majd. A tízórai nem lesz gond, mert az gyümölcs, az ebédnél a főzelék meg vszelg úgy lesz, h habarás előtt kikapnak egy adagot Marcinak és villával összetörik (remélhetőleg, mivel nagy darabokat azért még nem tud megenni Marci). Az uzsonnához szintén ott lesz a rama margarin. A vacsora meg már itthon éri ugyebár.

Folytköv egy másik posztban, mert felébredt.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr231650772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása