Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Összefüggések

2010.10.17. 22:09 - hugic

No még gyorsan ezt meg kell posztolnom, h a lódítás mellett némi pozitívumot is feljegyezzek :-)

Nem kicsit ért már úgy istenigazáól mindent ez a gyerek. A

Sztori 1: a minap apája behív a fürdőbe és kikiabál a tus alól, h ugyan hozzak már széket és újságot és tegyem a dolgom szúnyogirtás ügyében, mert h várakozik ám néhány a menyón egy-két nagy csapásra várva - nagyon agresszíven megcsípték Marcit a múlt héten, ezért überutálom őket mostan! Megyek a szúnyoglecsapó kellékekért, erre mit látok? A kiscsibém szalad ki a konyhából és hozza a légycsapót, majd leguggol elkezdi csapkodni a parkettát és közben mondogatja, h bamm-bamm.

Sztori 2: bárhová indulunk és megjegyzem, h indulunk, azonnal rohan a szélfogóba és kiabálja: "cipa, sapa, kaba" :D valószínűleg nem kevésszer pofáztam már el ezt a triót, h ennyire megjegyezte ;-)

Sztori 3: monnyuk ez nincs kapcsolatban az összefüggésekkel, de sztem naon mókás: megkérdeztük tőle a napokban, h hová kér még puszit. Erre nyújtja a jobb kezét, majd a balt és közben mondja h oda-oda-oda. Majd nyújtja a lábait is, majd megint a kezeit. Nagyon édes.

Sok fotót készítettem az elmúlt napokban, pl a békás mamaszról (vettem állatjó mamuszt nekije). Meglátta a békát és azonnal elkezdett brekegni, na azt meg videóra kellene venni, becarás, ahogy brekeg. Lefotóztam a pöttyös arcát is - valami piros szötymit kaptunk a csípésekre, szegínyem, nagyon piros tőle, de nem csak ő hanem a ruhái is, mert ez a trutyi nagyon fog. Monnyuk meg is mondta a drnéni, mert közölte, h ő ezt tojásfestésre használja úgy egyébiránt :D Majd igyekszem valamikor publikálni ezeket a képeket.

No azt meg ki ne felejtsem, h nincs magaslat amit ne érne el. Kis szék, nagy szék, ide-oda toligálja, huzigálja és máris fönt van mindenhol. Azt gondoltam, h egyre jobb lesz ahogy haladunk előre az időben, de most kell csak igazán résen lenni ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr652379601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása