Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Babatali a köbön

2010.07.14. 13:29 - hugic

Most, h szünet van a bölcsiben és Marci totálisan egészséges, eljött az ideje egy régóta várt és sokx megszervezett, valamint betegség miatt ugyanannyiszor sztornírozott babatalálkozónak. Néhány kedves topiktársam és csemetéik látogattak el hozzánk, még a múlt héten. Nevesítve, Julcsi és Marci (aki Márton) és az ő pocaklakó egyelőre noname (?) öcsikéje / hugicája (sztem öcsi lesz, bocs Julcsi), Eszter és Adrienn és az ő hamarosan a világot meglátó öccse, Olivér, valamint Zsuzsi és Lénája, akinek szintén leszen saccperkábé 8 hónap múlva egy kistestvére (legyen hugi, Zsuzsi ;-)).

Adrienn számomra hihetetlenül ügyesen beszél, megszólít mindenkit a nevén, és mondja h mit szeretne éppen: enni, inni, hintázni stb. Mindemellett egy járgány-világbajnok.

Marci egy igazi jófiú! Nem csélcsap, odafigyelő, csendes szemlélő, amolyan nyugodt fajta, aki mellett bizti el tudnék olvasni egy-két érdekes könyvet, amelyek az én Marcim mellett egyelőre csak porosodnak a polcon. Az meg totál meglepő, h egy idegen nagy franciágyon elaludt és lehúzott vagy két órát, olyan mély alvásban, h még arra sem nyekkent meg, h a huzat bevágta a szobaajtót.

Léna szintén motoros-világbajnok kisasszony, csupa derű és önállóan bilibe pisilő, kakiló kislány, aki fantasztikus módon érteti meg magát az anyukájával. Nekik külön köszönjük, h időt és fáradtságot nem kímélve, ilyen hosszú utazással is ellátogattak hozzánk.

Marci kiválasztottja LénaMami volt, az elsőperctől megkedvelte Zsuzsit.

A két lány totál lemotorozta a fiúkat. Konkrétan, amíg a fiúk rá sem hederítettek a lakásban fellelhető 2 db motorra, 1 dömperre és 1 benti járgányra, addig a lányokat le sem lehetett szedni a 3 ill 4 kerekű járművekről. Marcusnak egyelőre a tolatás megy, de az sem igen érdekli, a kiscsajok meg a Schumacher famíliát is lepipálva száguldoznak.

Voltak nyugodt beszélgetős percek is, mert amíg a két fiú és Adri aludtak, Léna mocizott, így mi, az anyukák az ebéd utáni kávé mellett azért jókat is tudtunk beszélgetni.

No de most meséljenek a (homályos) fotók

Hozzábújt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orea(E)Lena :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JókedvűMarci 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adri a járgánybajnok :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kézfogás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szemeznek :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csoportkép

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr262151273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása