Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

CinkesMami

2010.03.19. 09:38 - hugic

Annyira kevés időm jutott Marcira az utóbbi hetekben, hogy észre sem vettem, h a kisfiam már nem mászik oda négykézláb semmilyen kapaszkodóhoz annak érdekében, h felálljon. Egyszerűen vagy feláll guggolásból simán, vagy - ha fáradt - guggolásból a két kezét maga elé támasztja és felegyenesíti magát.

Talán lehetne a poszt címe: szaranyaságom története... most már életem végéig bűntudatot fogok érezni, amikor nem töltök annyi időt Marcival amennyit szeretnék? :o

Megint lepasszoltam egyébként. Elküldtem a nagyihoz, akit már nem látott 5 kerek napja (ez nagy szó ám!), hogy tanulhassak még egy utolsót a holnapi vizsga előtt. Amint ennek vége, csak az övé vagyok, kivéve hetente kedden és csütörtökön, amikor is eladom a lelkem (öhöm, vagyis az eszem) pénzügyesként.

A "megint" azért van, mert hétfőn este is lepasszoltuk, jobban mondva itthon hagytuk Keriékkel, had sírjon nekik fürdi után, mikor is életében először nem kapott este cicit. Hájóvanna, nem vittük el a Republic  koncertre csápolni, de talán megbocsájtja nekünk ;-) Na de erről majd részletesebben egy külön posztban, egyelőre elég legyen annyi, h az elmeséltek alapján kiválóan teljesítették a szolgálatot a Kedves Megbízottak :-))))

Ha minden jól megy, akkor vasárnaptól visszatérek főállású MarciMami lenni végre. Ámen!

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr891851671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyonyeszka 2010.03.19. 15:49:35

Szuper mami vagy. Az élet meg szar, és néha olyan dolgokra kényszerít minket, amiket nem szeretünk, nem akarunk. Attól még te vagy az Ő kedvenc mamikája és imád téged! Ha lepasszolod, akkor meg mindig jó kezekben van. Mások is szeretik, adhatsz nekik egy szeletkét belőle bűntudat nélkül. Fogd úgy fel, hogy örömet szerzel a bébicsőszöknek azzal, hogy rájuk bízod ezt a kis energiabombát.
Hajítsd el a téglát a gyomrodból, nem jó azt hurcibálni. Szorítok nagyon, hogy sikerüljön!!!! Sok-sok puszi!
süti beállítások módosítása