Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Az első maratoni karácsony

2009.12.30. 23:35 - hugic

23-án este apájával feldíszítettük a fenyőfát, h mire felébredsz, már egy csili-vili karácsonyfa várjon ajándékokkal a tövében. Én jól bekészítettem a fényképezőgépet, mint ahogy a gondos mamik csinálják, de nem gondoltam arra, h megnézzem az akksik állapotát :S Természetesen ilyenkor merül le az összes, nehogy véletlenül elkapjam a csodálkozó tekintetedet.
Mondjuk annyira nem csodálkoztál. Fogalmazzunk úgy, hogy semennyire sem csodálkoztál. Sőt nem is igazán érdekelt sem a fa, sem a díszek. Eléggé meglepődtem, mert igen sokat gondolkodtam azon, h hová kössük ki a fát, nehogy magadra húzd. Ehelyett nemhogy magadra nem húzod, de tulajdonképpen mondhatjuk, h rá sem hederítesz. Izzadságot a homlokáról letörlő szmájli :-)

Következő lépés az ajándékozás, nekünk éhgyomorra, neked egy kiadós cicizés után. Nem mondhatom, h lelkesebb lettél volna az ajándékkal, mint a fával voltál. Kibontottuk a járássegítőt, amit térden állva kezdtél el tolni és tulképp eszed ágában sincs felállni. Viszont az elején lévő formabedobó legalább leköti kerek 3 percre a figyelmedet ;-)

Este a bagi nagyiéknél folytatódott az ajándékdömping. Játéktárad gazdagabb lett egy csini bébitaxival és egy szánkóval. Hozott még a Jézuska két pár cipőt, 3 csini fakopáncsos akasztót, egy csudijó könyvet és egy csudicsini melegítőt (Keri, ha a mami kihagyott valamit, akkor bocs, de olyan gazdag volt a Jézuskátok, neki meg kissé rövidtávú már a memóriája). Az estét sehogy sem bírtad. Nem jött be a tippem, h sztem baromi könnyen elalszol majd az utazóágyban, miután én azon igyekszem, h megkopasszam a családot egy kiadós pókerparti keretén belül. No nemhogy pókerezni nem tudtunk, de egy jó óra kínlódás után visszapakoltuk a kocsiba az otthonról elhozott fél házat és gyorsan hazazúztunk. Még jó, h ilyen közel voltunk. Ilyet ugyan még nem csináltam, de most kivételesen nem ültettelek bele az ülésbe, hanem a plédbe takarva fogtalak a karomban. Azért voltál annyira fáradt, h 1 azaz egy perc alatt úgy elaludtál, h azt is keresztülcsucsuztad ahogy felvittelek az ágyikódba.
 
Karácsony első napján Mártiéknál, majd a dédiéknél folytattuk a bontogatást. Másnapján pedig Ágiéknál a gödöllői mamával együtt. Cipőtárad még két pár csukával bővült, van már egy színes szagos vonatod is, meg némi ruhanemű. A mami különös kívánsága volt néhány pá fiókzár és szekrényzár, így mondhatjuk, h karácsonyi "anti"ajándékként bezártuk a fiókokat és a kukásszekrényt is.

Képes beszámoló is készül majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr421634067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása