Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Feledik és Hetedik

2009.09.24. 23:18 - hugic

Jómami módjára nincsen nekem sok időm itt a gép előtt ülni - hiszen a jómamik egész nap csak a jókisfiúkkal játsziznak :-) - ilyetén nagyon, de nagyon elmaradt ez a blogírás, vagy post-olás, ahogy a nagyok mondják.

Időközben betöltötted a 6. sőt a 7. hónapot is. Utóbbit éppen ma!

Megpróbálok a fontosabb állomásokon végig menni időrendben (annyi minden történik, h nem lesz egyszerű :-))

Szent István napi felülés: megtörtént ez is, a hivatalos, mindent elsöprő, igazi, egyenes hátú felülés. Bagon, a nappaliban. Jajmár nem emlékszem, h miért is voltunk a nagyiéknál, még ott is hagytunk egy kicsit és mire visszaértünk, így fogadtál minket:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mami - a felülést megünneplendő - szeretett volna tűzijátékot nézni, de erre nem volt lehetősége az esti vacsi-fürdi-vacsi trilógia miatt. Sebaj, jövőre, majd együtt nézzük és megünnepeljük felülésed első évfordulóját, 2010. augusztus 20-án :-)

2 nappal a feledik szülinap előtt úgy döntött egy fogacska, h ideje kibújni :-) apró pici gyöngyöcske, az alsó sor jobb egyeskéje! Nagyon fogunk vigyázni rá, ebből a célből beszereztem egy nagyon puha és nagyon jópofa szilikon baba fogkefét és ínytisztítót (2in1). Már csak fertőtleníteni kell. Holnap lesz az a Ma amikor ez megtörténik :-) Annál is fontosabb, mert az anyatejen kívül ugyebár csúszik már elég sok minden más is, mint pl: alma - a legnagyobb kedvenc, körte, őszibarack, krumpli, sárgarépa és sütőtök. Éééééssssss nagyon olybá tűnik, h elérkezünk az ebéd kiváltásához is. Már hétfő óta (na jó: 4 kerek napja :-)) megelégszel az ebédre készített főzelékkel (krumpli-répa, esetleg almával bolondítva, sütőtök-alma keverék) és cicit nem kérsz (sajna?). Az átalg adag (elég széles a skála :-): 100-170 gramm. (na jó bevallom őszintén: ha csak 100 gramm gurul le, akkor 1 óra múlva megkínállak egy kis tejcivel is).

Persze meg is mutatom a fogacskát, ami alatt csak úgy harsog az alma, ugye Keri? :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÖZHÍRRÉ TÉTETIK: mivel ünnepli egy 6 hónapos nagyfiú a feledik szülinapot? Hát azzal, hogy a feláll. Éppen, pontosan kiszámolva: augusztus 24-én. Persze az igazsághoz az is hozzá tartozik, h a mami először infarktot kapott ám, amikor meglátta, mert majd kiborultál a kiságyból Kisdrágám, hiszen a fekvőfelület még a felezővonalnál volt akkoriban! Na de én úgy, de úgy megörültem, h hirtelen azt se tudtam melyik irányba szaladjak, h megörökíthessem ezt az emlékezetes pillanatot. Így sikerült:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na és persze nem maradhat titokban, hogy mióta ennyire begyakoroltad a mászást, megállás nélkül jössz és mész, fel és alá, jobbra és balra. Konyhából a nappaliba, majd az előszobába lecsekkolni, h megvannak-e még a cipők és a cipőbokszok. Onnan a fürdőbe, megnézni, h megvan-e még a lefolyófedő. Onnan pedig a lépcsőre. Így kap a mami infarktust... amikor elkezdesz felmászni a lépcsőn és felmész a legtetejére. Na neeeee! De igen! Lehet, h hegymászó leszel? :-) Mutatom:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mami kedvenc családi fotója:

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr471405321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása