Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Forgás minden módon kipipálva, és nagyon szeretjük :-)

2009.06.21. 22:55 - hugic

Címkék: Címkék

Nos akkor. Mai memoárom aról szól, h hasról hátra és hátról hasra is megfordulsz teljes biztonsággal. A lépések: hason felpúpozod a popód, majd kidőlsz hol a jobb, hol a bal oldaladra. Ez ugye már megy egy ideje.
Ma rájöttél, h fordítva is megy a dolog. Így mikor megunod a hanyattfekvést, vagy találsz vmi érdekességet magad körül, pl. Kerianyu bikkamakkáját, mivel piros és azt nagyon szereted, felhúzod a lábad a pocakodhoz és elfordulsz. Kezed a hasad alatt, de mikor teljesen befordulsz, akkor kiszabadítod nagyon ügyesen.

Ami még bónusz ebben a történetben: már nem csak púpozod a popódat, hanem négykézlábra állsz. A karoddal lassan hol félig, hol teljesen felnymod a tested. Ezt ma művelted első alkalommal nagyiéknál Bagon. Persze, h mindig abban a pillanatban nem volt nálam a gép, amikor ilyen ügyes voltál :(

A mai nap eredményét megünnepelendő fürdi előtt egy kis extra tornát iktattunk be. Olyannyira ráéreztél a forgás ízére, h meztelenül (na nehogymá útban legyen a pelus :))az ágyra fektettünk és oda-vissza megállás nélkül forgolódtál. Fürdi után pedig a pelenkázón mutattad meg az új képességet. Lassan nehéz lesz öltöztetni téged.

 Tündér Kis Mancúrkám. Annyira ügyes vagy.

Konzekvencia: Marcikám, egy pillanatra sem maradhatsz most már felügyelet nélkül. Vártam ezt a pillanatot, ugyanakkor vegyesek az érzelmek, és az öröm is, mert innentől kezdve hátul is kell legyen szemünk, és nem fordulhatok el egy pillanatra sem. Nem is fogok. Abban biztos lehetsz :-)

Na jó. Meztelen kép van az esti tornáról, de azt nem teszem ide. Majd holnap, akkor készítek ruhásat. Éjjáááóóóó.

Totál biztos egyébként h jön a fogad. Az alsó kettő méghozzá. Dentinox beszerezve, cahmomilla betárazva. Gyertek fogacskák.

Szép álmokat KisDrágám!

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr601199864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása