Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Nem megy ez nekünk.... és heti beszámoló

2009.06.01. 15:35 - hugic

Nem megy az altatás. Elkövettem az újabb hibát. Most éppen azt, h hagylak h szopizás közben aludj el és becsempészlek az ágyadba, ahol kb. 40-60 percig alszol is, de aztán elkezdesz kúszni álmodban és nekimész mindennek a kiságyban, ami természetesen felébreszt.

Suttogósnéni azt mondja, h amint elkezdesz sírni, vegyelek ki az ágyból, elégítsem ki az igényedet (ami egyébként az alvás), majd ha megnyugodtál tegyelek vissza. Na de ha neked éppen nincs más igényed. És sírni, nem azért sírsz, mert vmire szükséged van, hanem csak mert egyszerűen nem akarsz a kiságyban lenni. Először lelkes voltam. Kivettelek, megnyugtattalak, visszatettelek. Kb. 26x. De amint leteszlek, abban a pillanatban elkezdesz ordítani. Így játszottam a felvesz - lerak játékot, de hát ehhez annyi türelem kell, amennyi nekem sosem volt és nem is lesz egész életmben sem. Summa summárum: Suttogósnéni nem gyere be.

Mondjuk ma a séta alatt szépen beszuszkáztál és azóta is alszol (talán már sok is lesz, mióta is nem ettél???? - na jó, nem elégedetlenkedek tovább :)).

Viszont nagyon megy már az átfordulás. Elsősorban hasról hátra. Szépen felpúpozod a popódat és veszel egy nagy lendületet, vagy jobbra, vagy balra. Majd egy elégedett vigyorral nyugtázod, h ezen is túl vagy már.

Egyre többször hangosan nevetsz, kacagsz. Annyira muris! Imádom! Egyik este a D vitamint próbáltam meg csepegtetni fürdi előtt. Olyan kis együttműködő voltál! Kinyújtottad a nyelved, jelezve, h várod a cseppeket, majd a végén egy nagyot nevettél! Azt hittem elájulok. Mert a D vitamint ennyire nem szeretted az elején, de úgy tűnik egyre jobban tetszik neked.

Szerdán voltunk oltáson. Dpta 2 és menjugate. Az első oltás jobban ment. Nem igazán nyugodtál meg, mikor magamhoz öleltelek és a bónuszcicit is nezezen fogadtad el, de végül csak benyakaltál egy kicsit a friss tejciből :) Hazafelé pedig jót aludtál.

Tegnap pedig gyereknap alkalmából elhalmoztak Téged mindenféle csini csudijó játékokkal a keriék és a nagyik is. A babakocsira akasztható játék nyűgözött le a legjobban. Este, h kicsit még húzzam az időt, kipróbáltam h kifeszítem eléd a kezemmel. Kaptál is az alkalmon és elkezdted ezerrel pörgetni a kis állatkákat. Ez bejött!!! Köszi Keriék!!!

Apája nagyban készíti a szúnyoghálót a bejárati ajtóra. Alig várom h kész legyen és h az idő is kiújuljon végre. Nagyon nyomaszt mindannyiunkat ez a sok eső és ború.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr831157022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása