Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Lódítóóóó

2010.10.17. 21:43 - hugic

Marci lódít. Ma kezdte.
A dédiéknél voltunk látogatóban és levert egy kannát - egészen véletlenül ;-) amiben volt némi víz is ami természetesen a padlón végezte. Mikor megkérdeztük, h "Marcus ki öntötte ki a vizet?", határozott, rövid és tömör választ adott: Szasza (azaz Sanyi, a kereszttestvérem). Ebből csak annyi az igaz, h ő volt az aki éppenséggel feltörölte :DDD no, jót derültünk, most először, de azé majd odafigyelünk, nehogy már azt higgye, h lódítani mókás :D

Egyébként megállás nélkül beszél, szinte mindent megismétel. Ami nagyon tetszenek: ez gáz, krumpa - krumpli, porsza - porszívó, kápá - pingvin, a kinder pingiből - ami egyáltalán nem ízlik Marcinak, vagyis az íze tetszene, de az állaga nem gyere be, hasonlóan a túrórudihoz - halleluja, mimimiiiii - ha repüőgépet lát, makka - markoló, mokka - motor , gugga - guggolni és stb. nagyon sok van ám.

Egyébként vmi komoly gebasz van a notimmal, mert nem hajlandó bekapcsolni :-( naon comorú vagyok, mert 1,5 éves a gép, viszont gari már nem él rá, a tavalyi kévébeleborítós eset miatt. Így most ha ide jutok a nagy gép elé, akkor némi kis időm jut a netezésre, viszont eléggé kényelmetlen itt ülni, szal csak a legszükségesebbeket intézgetem majd.

Marcus kissé még köhög, folyik az orra, viszont nehezen eldönthető, h ez valami fogtakony, vagy valami betegség előszele :S ami azért is nagy érvágás lenne, mert a gödöllői mama a combnyaktörés után, most pár hónapig nem tud a segítségünkre sietni. Azért reméljük mielőbb teljesen felépül!

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr712379519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása