Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Marcell

2010.08.14. 23:30 - hugic

Augusztus 14. tavaly óta kiscsaládunkban egy új ünnep. Marcellünk névnapja alkalmából rendezünk össznépi eszem-iszom dínom-dánom lakodalmat. A tavalyit összekötöttük a keresztelő-bulival, az ideit ma tartottuk. Szokás szerint előkaptuk a kerti grillt, némi pácolt hússal, isteni halloumival (köszönjük a főnimnek), parázs burgival és görög salival csillapítottuk éhségünket.

Marci megkapta a hasznos ajádékokat: szandi, nadrágok és némi anyagi hozzájárulás a továbbiak megvásárlásához, mi pedig csupa édes fa játékokkal leptük meg. Egy elmaradhatatlan vonat, puzzle és párosítós puzzle. A Bartos Erika könyvek nagyon betaláltak, mert Marci képes az ölemben ülve perceken keresztül nyugton maradva hallgatni. A kukásautó és a Sihuhuhu a kedvencek, lököm már fejből ahogy kell, Marcell pedig - tudja már mikor járok az utolsó mondatnál - heves bólogatással jelzi, h "még egyszer".

Marci imádta, h aki csak itt volt mindenki vele foglalkozott, senki nem mondta neki, h "jó, de előbb még elmosogatok", vagy hogy "csak pár perc még Kincsem", vagy hogy "most nem alkalmas Szívem, keress szépen valami játékot, vagy telepedj ide mellém a konyhába, de amint az ebéd elkészült, megyek és játszok veled". Mindig talált lelkes játszópajtást ennek megfelelően 1,5 óránál többet nem is aludt és ennek egyenes következményeként 6-kor már totál KO volt. Noémi egyébként olyan ügyesen foglalkozik vele (no meg Boldival és Tamarával is!) h szerintem neki valami pedagógia pályán kellene továbbmennie. Nagy türelemmel, szeretettel és jókedvűen fordul a gyerekek felé.

A holnapi program a nagymosás befejezése, takarítás és utolsó lista-átnézés, Keriékhez látogatás és aztán hétfőn a nagy pakolás után időben nyugovóra térünk, h kedden reggel mielőbb indulhassunk a Balatonra. Az indulást a 8:00 órára tervezett reggeli utánra tervezem (ebből lesz a 10:00-ás start :S). No, majd posztolom. Addig is Cép álmokat, Drága Kistündérem!

Ui.: láttam ma este egy hulló csillagot, az érvényes, h kettőt kívántam? :S :DDDD

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr882222283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása