Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Szösszenet 1.

2010.01.23. 23:07 - hugic

Azért is csináltam ma egy képes postot inkább, mert a szokásos koboldkodáson kívül nem történik semmi különös.

Ha nem különös az, h egy 11 hós bejbi a két lábon járást gyakorolja (de hol marad a kapaszkodás nélküli guggolás? :o).

Ha nem különös az, h ez az eddig szentírás szerinti mennyiséget, partedli nélkül csodálatosan evő bejbi, most szkafanderben is akkora rumlit csinál az étkezés teljes területén, h a mamijának a haja ketté áll. Egyébként meg iszonyat finnyás lett. Má csak az üveges cucc csúszik, a főzelék a'la mami nem annyira :S.

Ha nem különös az, h ez a bejbi eccerűen bemászik mindenhová és felmászik mindenhová. Konkrétabban a fiókba, a játéktároló ládába (no kimászni már nem tud, de kiborulni hangos nyafogás közepette csudásan), a pihenőszékbe, ahonnan felállva a függönyt rángatja.

És még szól, h vegyem fel a papucsom, és szól, h a zsiráfkoma a csészébe való, majd megmutatja hogyan kell beletenni, és nem csak ki, hanem be is pakolja a dobozba a játékait. Ha kiveszi a fiókból a zoknikat, akkor jobb napjain vissza is pakolja. A búgócsigát imádja, mutatja a kezével, h pörgessem.

A bölcsi? Szuper. Főleg így távolról. Táppénzen vagyunk ugyanis. 1,5 hete jóbarát az orrszívó-porszívó, de csak kikapcsolt állapotban. A régen csettintésre benyelt gyógyszereket, most csak enyhe agresszió árán tudom a célba juttatni :S Egyébként meg olyan édes, ahogy odamegy a porszívóhoz (kikapcsolt állapotban), ütögeti a tetejét, közben hagnosan magyaráz. Amint bekapcsolom, azonnal odaszalad, belekapaszkodik a nyakamba, ezerrel mutogat a gépre és mondja, csak mondja és mondja. Sajna még nem ugyanazt a nyelvet beszéljük, de azért a szívem mélyén értem ám h mit akar tudatni velem. Talán jövő héten elkezdjük a bölcsit.

Addig is jobbulást, Te meggyespitefaló (jujjj :o) 9,5 kg-os kiskobold.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr301696616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása