Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Megint beteg :-(

2010.01.16. 16:47 - hugic

Nem hiszem, h a Szöszi lenne az oka. Mert az a csók csütörtökön történt, viszont szerdán reggel, mikor mentünk az egészséges rendelésre, ott a rendelőben már mintha sejtettem volna, h rekedt a hangja. Elhessegettem a gondolatot, h ne higgyék már azt rólam, h megint parázok. Aztán most már három napja, h nem alszunk. Ma éjszaka akkorát mulattunk, h az csak még. Óránként járt a tengervizes orrcsepp, grátisz orsszívó-porszívóval, majd a végén habostortának a neomicy vagy micsi orrcseppel (sose tudom megjegyezni a nevét). Oknak mondjuk ott nyomulnak az alsó ketteskék is, szal ki-ki döntsön ízlése szerint. Aki akarja választhatja a kettőt is együtt. Ötöskét a jobb oldalon alul már teljesen jól látjuk és asszem órák kérdése h áttörjön.

Eleddig oly büszke mami voltam, h hát az én gyerekem egy csodagyerek. Nem sír, nem nyavalyog, csak alszik. Békében és mélyen szunyókálja át az éjszakákat a saját kis ágyikójában. No hát büszke még most is vagyok, de aludni azért nem alszik. Viszont rengeteget sír, sikít és nyirvákol. Legfőképp egy repedt fazékhoz tudnám a hangját hasonlítani ma :S De én annyira, de annyira sajnálom. Most legalább van mire fogni, h az elfogyasztott kajamennyiségek is miért csappantak meg néhány napja (pedig a kedvenceit próbálom sorra a tálcájára varázsolni, nem kevés konyhaművészet árán ;-)). Ha bármiből (igen, az oly nagyon imádott banánból is) 130-at bele tudok diktálni, sok-sok könyörgés és harcoskodás árán, akkor az már nagy szó. Arról nem is beszélek, h az anyatej helyén csak sok-sok levegő van 1-2 napja. Nagy-nagy semmi. Itt lapul a BEBA HA-s tápszer, ma lesz az első este, h kipróbáljuk. Aztán még majd megálmodom éberen, h pohárból, vagy cumisüvegből, vagy janas üvegből tálaljam-e az esti csemegét.

Doktornéni megin csudijófej volt és bizonyította, h jól tettem h anno váltottam. Azt kívánom neki (és Tuominak, a lányának, aki a jr dr néni) h mielőbb sikerüljön a rezidensi státuszt elintézni és akkor a senior dr néni valóban nyugdíjasan, aktív nagyiként élhesse mindennapjait, amit megérdemel ilyen nagyon hosszú szeretetteljes szolgálat után (habár hiányozna nagyon), de jó a tudat, h jr dr néninél is jó kezekben lennénk.

1 óra alvás után felébredt, amialatt nem mertem takarítani és főzni, mert az oly mértékű hangazvarral járt volna, h ennyit sem tudott volna aludni. A ház úszik. De a poszt leglább elkészült ;-) Köhög.. köhög.. és köhög... :-( megyek.

Esti kiegészítés: ez nem volt könnyű nap. Marcus, kisbogaram, remélem, h mielőbb túlleszel ezen a betegségen. Most még a gyógyszereket sem tudom viccesen beadni, mint legutóbb. Sajna, nagyon jól műxik a szájzárad :S
Anyatej vs Tápszer ügyben: meglett az elmúlt éjszakai agyba-főbe szoptatás eredménye :-))) (az üres cicikkel próbáltam Marcit altatni, miután óránként ébredt, ő meg elnyammoggott rajta pár percig minden alkalommal). Az elkészített tápszerből 2 - azaz kettő - milliliter hiányzik összesen :-) Az már más kérdés - és nem olyan jó hír - h azért ez pénzkidobás, mert ki kell önteni, de legközelebb csak kis adagot keverek be, ha érzem, h kicsike tejcsi is van még.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr221677223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Móni-- 2010.01.18. 12:34:13

Hát, ha megeszi a HA-s tápszert, akkor én meg a kalapomat.... Most komolyan...

hugic 2010.01.18. 12:52:50

Egyelőre nem ette meg, de csak mert újra teltek a cickók estére. Nagyon más választása nem lesz a fehérje-érzékenység miatt :S tudom, h keserű... kicsit több bátorítást kérek cééépen ;-)

Móni-- 2010.01.20. 10:12:41

Ja, bocs, akkor hullámzok most egyet, jóóóó? ;-)
süti beállítások módosítása