Marcell

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Ez a módszer is kérdőjeles, de a színes labda esete mindent felülír

2009.06.04. 23:17 - hugic

 

Mégsem megy ez a módszer sem.
Ma egy hatalmas ordítás sorozat után (csak mert nem vagy kézben és nem mászkálok veled fel és alá) elkezdtelek ringatni. Szépen megnyugodtál, el is aludtál a karomon. Persze mikor kezd el viszketni az ember válla? Hát persze h ilyenkor, h még véletlenül se tudjak odanyúlni és kicsit megvakarászni, különben azonnal felébredsz. Persze fölösleges volt nem megvakarni, mert amint letettelek az ágyadba (azt gondoltam, h már jó mélyen alszol, én kis naív) azonnal felébredtél és folytattad az üvöltést. Így most fekszel szépen az ágyikódban és hagyom most már, h üvölts, mert nem bírlak el. Leszakad a derekam, a hátam, a vállam és a karom. Nem akarok kegyetlen lenni és egyáltalán nem hiszek a sírásban, de egyszerűen nincs más megoldás. Mert mégiscsak akkor vagy nyugis, amikor kézben vagy. Régebben olyan szépen elvoltál a játszószőnyegen is. Egyszerűen nem értem h mi történt? Mi változott meg, amitől állandóan csak karban szeretnél lenni?
Szörnyű ez az üvöltés. Úgy be fogsz rekedni, h semmi hangod nem lesz. Ráadásul eléred, h cicire tegyelek, mert 10 perc múlva kajaidő van. Éhes nem lehetsz, biztos h nem azért sírsz, mert rengeteget ettél. Legalább 200at megettél reggelire és alig buktál valamit. Nem értem, és nem és nem. Nem tudlak elaltatni, nem tudlak megnyugtatni. Valamit bizonyára nem jól csinálok. Asszem a szomszéd fel fog jelenteni a gyámügyön. Nem hiszem, h nem gondolja azt h azért sírsz így, mert verlek éppen. Katasztrófa, komolyan. Nem hittem h ilyen létezik, és mégis.
 
No akkor 1 óra kemény üvöltés után asszem megtaláltad a hüvelykujjadat, mert valamin nagyon cuppogsz. Ja nem…. Ez csak ideiglenes volt. Folytatod mégis. Megyek már és kiveszlek. Peluscsere, cici. Te nyertél. Megint. L
 
Délután megjött a felmentő sereg. Nagyi, apa is hazaért végre a maratoni állásinterjúról. Kerikéd is átnézett h finoman megdorgáljon a műkönnyekért. De nem használt ez sem. Nagyid elvitt sétálni, na akkor kicsit megnyugodtál így az este viszonylag derűsen telt.
 
Ééééssss ami nagyon fontos, mert nem csak a negatívumokat akarom megírni a memoárokban: megfogtad a két kis kezeddel a színes plüsslasztit J Ezt a boldogságot (mondjuk ez még tegnap történt)! Minden műkönnyet felülír J
 
Szép Álmokat Mancúrom J

A bejegyzés trackback címe:

https://marcikank.blog.hu/api/trackback/id/tr251164536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása